Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Räntor, priser och kurser
Händelser i livet
Samhällsengagemang

En bank för ett levande Skåne

Som kund i Sparbanken Skåne är du med och bygger en bättre framtid och ett bättre Skåne.

Two girls in the forest, one girl sitting at a swing.

Vi är en bank som finns och brinner för Skåne, det förstår du på namnet. Sparbanksidén går ut på att verka för en sund ekonomi för de många, stödja lokalsamhället och investera vårt överskott i en bättre framtid för skåningar och skånska företag. Vårt mål är att vara en aktiv bank för en hållbar samhällsutveckling på både kort och lång sikt. För oss är det viktigt att Skåne frodas. Går det bra för människor och företag här så går det också bra för banken och vi kan fortsätta att investera vårt överskott i lokal utveckling. Tillsammans skapar vi framtidstro, på skånska.

Woman on bike in front of a house

Vill du också bli kund?

Vi sätter dig och dina behov i centrum så att du får en enklare vardag och tryggare framtid. Kloka lösningar för bank och försäkringar genom livet helt enkelt. Dessutom tar vi hand om allt det praktiska med din nuvarande bank.

Foodtruck

Mervärde som gör livet härligare

Som kund hos oss kan du ta del av rabatter på evenemang och aktiviteter runt om i Skåne. Rabatterna är ett mervärde och är möjliga tack vare vårt stöd och engagemang i olika projekt. Det kan handla om konserter och teater, sportevenemang eller inträde på museer. Vi tycker det är ett bra sätt att göra Skåne lite härligare.

Man and woman standing in front of a building with a plant in a bag.

Goda råd är nära

Sparbanken Skåne är en fullsortimentsbank för banktjänster och försäkringar. Det betyder att vi kan guida dig genom livets alla ekonomiska händelser, oavsett om det gäller din privatekonomi eller ditt företagande. Och vi finns här i Skåne, med kloka rådgivare och specialister som hjälper dig på din väg.

Runners

Vi gör skillnad

En stor del av vårt överskott investerar vi varje år i projekt och initiativ som gör skillnad. Eftersom vi har ett starkt lokalt ägande genom våra tre ägarstiftelser kan den vinst vi gör stanna i Skåne och skapa nytta och framtidstro här.