Vad letar du efter?
Vad letar du efter?
Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
Familjejuridik
App, internetbank, BankID
Räntor, priser och kurser
Händelser i livet
Samhällsengagemang

Sparbanken Skånes Framtidsdag & Framtidspris 23 november

Vi hoppas att du är lika glad och nöjd som vi är efter Framtidsdagen. Det var fantastiskt att se så många på plats på Ideon Gateway och vi hoppas att du har fått med dig nya tankar och insikter med dig hem. Stort tack för att du var där!

I slutet av eftermiddagen delade vi ut Sparbanken Skånes Framtidspris. Ännu ett stort grattis säger vi till Skånefrö som tog hem förstapriset och även till Malmberg och Soeco Kontorsmöbler som delade på andrapriset. Tillsammans skapar ni skånsk framtidstro!

Framtidsdagen 2023

Sparbanken Skånes Framtidsdag är vårt inspirerande event för entreprenörer och möjliggörare i Skåne. Den 23 november blev Ideon Gateway i Lund en energifylld mötesplats där siktet var inställt på den hållbara framtiden.

Dessutom uppmärksammade vi företag som utvecklat sin verksamhet i hållbar riktning genom att dela ut Sparbanken Skånes Framtidspris.

Program & talare

Under en eftermiddag tar vi över Ideon Gateway i Lund och erbjuder ett fullspäckat program med fantastiska talare, workshops och insiktsfulla seminarier.

Skånefrö tog hem Sparbanken Skånes Framtidspris!

Genom Sparbanken Skånes Framtidspris uppmärksammar vi företag som är stadigt förankrade i Skåne och som utvecklat sin verksamhet i hållbar riktning och därigenom ökat lönsamheten. Helt enkelt skapat framtidstro, på skånska.

  • Första pris: 150 000 kr
  • Andra och tredje pris: 50 000 kr
  • Sista dagen att nominera till Framtidspriset var 31 maj 2023

Se de nominerade till Framtidspriset!