Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Räntor, priser och kurser
Händelser i livet
Samhällsengagemang

Vi sitter i juryn

Prisjuryn utser vinnare av Sparbanken Skånes Framtidspris och består av intressanta profiler med stor erfarenhet och kunskap inom företagande och hållbarhet. 

Rasmus Roos

Rasmus Roos, VD Sparbanken Skåne och juryns ordförande

Rasmus Roos är VD för Sparbanken Skåne. Han har arbetat i ett flertal olika roller inom banken sedan 2005, bland annat som bankchef för företagssegmentet. Sparbanken Skåne är landets största sparbank med ett helhetserbjudande på både privat- och företagssidan.

Christian Nyhlén

Christian Nyhlén, Krinova Incubator & Science Park

Christian Nyhlén är VD för Krinova Incubator & Science Park i Kristianstad och har en gedigen affärs- och ledarbakgrund från näringslivet. På Krinova verkar han för att skapa framtidssmart innovation och konkurrenskraft för hållbar utveckling.

Christian Jansson

Christian Jansson, VD/grundare Godsinlösen Nordic AB (GIAB)

Christian Jansson är VD och en av grundarna till Godsinlösen, som arbetar med att utveckla, implementera och kommersialisera affärsmodeller baserade på cirkulär ekonomi. Godsinlösen var vinnaren av Sparbanken Skånes näringslivspris för Entreprenörskap 2019.

Sven Olof Bernhoff

Sven-Olof Bernhoff, Skånefrö

Sven-Olof Bernhoff är VD för Skånefrö, vinnare av Framtidspriset 2023. Sven-Olof har med ett stort klimatengagemang lett familjeföretaget sedan 1982. Idag är man en av föregångarna inom produktion av fröer och biokol till lantbruk, fotbollsplaner mm.

Patricia Håkansson

Patricia Håkansson, hållbarhetschef Sparbanken Skåne

Patricia Håkansson är Hållbarhetschef på Sparbanken Skåne. Patricia har arbetat på banken sedan 2013, tidigare bland annat som gruppchef inom finans och redovisning. Idag verkar hon som hållbarhetschef i en verksamhet som växer snabbt inom grön kreditgivning. 

Susanne Arvidsson

Susanne Arvidsson, centrumföreståndare SSCEN

Susanne Arvidsson, docent i redovisning och finans vid Ekonomihögskolan, är föreståndare för Sparbanken Skånes centrum för hållbar näringslivsutveckling vid Lunds universitet. Centrat etablerades 2022 för att öka forskning och kunskapsutbyte kring hållbara affärer.

Camilla Ohlsson

Camilla Ohlsson, hållbarhetschef Skånemejerier

Camilla Ohlsson är hållbarhetschef på Skånemejerier. Hon arbetar med hållbarhetsfrågor i hela företagets värdekedja, för att minska klimatavtrycket från gård till köksbord. Visionen är att Skånemejerier ska bli Sveriges mest hållbara mejeri.

Logotype Sparbanken Skånes Framtidsdag 2024