Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Räntor, priser och kurser
Händelser i livet
Samhällsengagemang

Från Tomelilla till Tokyo. Eller vart du än vill.

Du kanske redan är företagare. Eller så drömmer du om att bli det. För oavsett om du vill expandera verksamheten till andra sidan jordklotet, dubbla omsättningen eller bara komma igång här hemma, finns vi här för dig. Som världens skånskaste företagsbank ser vi till att du får förutsättningarna du behöver för att ta din business dit du vill.

För vi tycker nämligen så här: Ett välmående Skåne är bra för alla. Därför investerar vi årligen en stor del av vårt överskott i initiativ och satsningar som stöttar den skånska företagsamheten. Så förutom att ha en stark och engagerad bank vid din sida, är du som kund med och bygger ett bättre Skåne.

Det är bank på skånska.

Sparbanken Skåne Tokyo

Prata med oss om din business!

Ring Kundcenter Företag på 0771-12 20 00, vardagar 8-17.

Kundcenter Företag
Red Glead Discovery

Läkemedelsutvecklaren som tagit världen med storm

Så föddes Red Glead Discovery, läkemedelsutvecklaren som idag har sin kundbas över hela världen.

Rörklammerfabriken

Det lilla företaget som gjorde det omöjliga möjligt

I tider när alltmer framställning förläggs till lågkostnadsländer, har Rörklammerfabriken AB i Eslöv gjort precis tvärtom.

Ta din business dit du vill med Sparbanken Skåne

Är ni ett företag med komplexa behov eller har ditt företag visioner om att växa rejält, på hemmaplan eller utomlands? Sparbanken Skåne har teamet redo för att hjälpa er på resan.

Vi investerar i framtiden!

Alla skåningar ska kunna drömma stort och odla sina intressen fullt ut. Därför investerar vi stora delar av vårt överskott i lokala föreningar och projekt där du bor. För ett levande Skåne. Idag och i framtiden.