Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Räntor, priser och kurser
Händelser i livet
Samhällsengagemang

Vadå bank på skånska?

Ja, vad betyder det egentligen. För även om svaret inte ligger i uttalet, är det inget större mysterium för det.

Bank på skånska är sättet vi som bank funkar på. För utöver att vara en helt vanlig bank med precis de produkter och tjänster du räknar med av en bank, finns det ytterligare en sak vi tycker är viktigt. Och det är Skåne. Därför går en stor del av vårt överskott rakt tillbaka till det skånska lokalsamhället. På så sätt kan föreningsliv och entreprenörskap och kultur och ungdomsidrott och gröna omställningar och alla andra saker som bidrar till Skånes utveckling få ännu bättre möjligheter att göra det.

Ja, det är bank på skånska.

Breakfast
Runners

Vi gör skillnad

En stor del av vårt överskott investerar vi varje år i projekt och initiativ som gör skillnad. Eftersom vi har ett starkt lokalt ägande genom våra tre ägarstiftelser kan den vinst vi gör stanna i Skåne och skapa nytta och framtidstro här.

Woman on bike in front of a house

Har du bolån någon annanstans?

Se om du kan få lägre boränta hos oss. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig eller ansök snabbt och smidigt online.

Foodtruck

Mervärde som gör livet härligare

Som kund hos oss kan du ta del av rabatter på evenemang och aktiviteter runt om i Skåne. Rabatterna är ett mervärde och är möjliga tack vare vårt stöd och engagemang i olika projekt. Det kan handla om konserter och teater, sportevenemang eller inträde på museer. Vi tycker det är ett bra sätt att göra Skåne lite härligare.

Man and woman standing in front of a building with a plant in a bag.

Goda råd är nära

Sparbanken Skåne är en fullsortimentsbank för banktjänster och försäkringar. Det betyder att vi kan guida dig genom livets alla ekonomiska händelser, oavsett om det gäller din privatekonomi eller ditt företagande. Och vi finns här i Skåne, med kloka rådgivare och specialister som hjälper dig på din väg.