Hoppa till textinnehållet

Privatlån

Ska du fixa hemma, köpa bil eller nya möbler? Med ett privatlån, även kallat blancolån, kan du ta ett lån utan säkerhet. Du kan också ta ett privatlån för att samla dina befintliga lån och sänka dina kostnader. Vilket privatlån passar dig?

Vad ska du låna till?

Låna till vad du vill

Låna till det du behöver med ett privatlån - lån utan säkerhet. Ansök och få besked online - enkelt och smidigt!

Confident woman with her hair in a towel

Låna till bil

Vilket billån passar dig bäst? Hos oss kan du låna till bil som du köper hos bilhandlare eller privatperson. Vi hjälper dig förverkliga drömmen om en ny bil.
Young woman opening the trunk of the car

Hållbara energilösningar

Vårt hållbarhetslån är till för dig som vill investera i effektiva energilösningar för ditt boende i någon form. Det kan handla om att installera en laddstolpe till elbilen, en luftpump eller jordvärmeanläggning. 

Girl sitting on a swing

Ansök om Privatlån

Använd Mobilt BankID. Få besked direkt!

Samla privatlån och andra lån - få koll på utgifterna

Har du också lån lite här och där?

Om du ska ta ett lån kan du passa på att samla ihop det du har sedan tidigare. Genom att samla dina lån hos oss kan du minska din månadskostnad och få ordning på utgifterna.

  • Lån utan säkerhet

    Låna utan säkerhet. Räkna själv på vad din månadskostnad kan bli.

    Räkna och ansök om lån utan säkerhet
  • Låna till bil

    Vi hjälper dig förverkliga drömmen om en ny bil. Det spelar ingen roll om bilen är ny eller begagnad – den räcker som säkerhet för lånet.

    Billån

Balans – i livet och ekonomin

Som din bank tycker vi det är viktigt att du som kund har en sund och hållbar ekonomi. Det är din situation i livet som bör styra vilka ekonomiska beslut du tar, oavsett om det gäller sparande eller lån. Har du frågor eller är orolig för din ekonomi är du välkommen att kontakta oss på 0771-12 20 00 eller besöka ett kontor så tar vi en diskussion kring det.