Hoppa till textinnehållet

Pension och försäkring företag

A couple in front of a laptop

Ta hand om dig själv, dina anställda och ditt företag med våra pensions- och försäkringslösningar. Skapa trygghet och var beredd om det oförutsedda skulle inträffa.

Pension för dig och dina anställda

Försäkringar för företaget

Som företagare och arbetsgivare har du ansvar för pension och försäkringar för dig själv och eventuella anställda. 

 • Pensionssparande och trygghet för ägare och anställda
 • Skräddarsy en pensionslösning för företaget
 • Bra överblick och enkel hantering i internetbanken

I samarbete med Tre Kronor Försäkring AB erbjuder vi företagsförsäkringar anpassade efter din bransch och verksamhet. Vi hjälper dig att bli rätt försäkrad.

 • Företagsförsäkring
 • Bilförsäkring företag
 • Lastbilsförsäkring företag
 • Släpförsäkring företag

Vi skräddarsyr lösningen

Sparbanken Skåne hjälper dig att skapa den trygghet du behöver genom att säkerställa att du har det skydd som åtminstone motsvarar det en anställd får genom kollektivavtal.

Att vända sig till oss i pensions- och försäkringsfrågor behöver inte innebära att man måste byta försäkringsbolag. Eftersom vi samarbetar med flera försäkringsbolag så har vi också möjligheten att hjälpa dig att hantera de försäkringar som du eventuellt redan har.

Trygghetspaket

Hur påverkas du som är egenföretagare ekonomiskt vid sjukdom eller olycksfall? Hur ser din tjänstepension ut? Kolla vad du kan få ut av våra försäkringspaket och se vad de kostar dig.

Bild på pratbubbla
 • För dig själv och dina anställda

  Som företagare och arbetsgivare har du ansvaret för pensions- och försäkringslösningar både för dig själv och för dina eventuella anställda. 

  Våra pensionslösningar

Inloggning till Webcap

Swedbank och sparbankerna förmedlar pensions- och försäkringslösningar till företag från Swedbank Försäkring AB, Folksam ömsesidig sakförsäkring och Tre Kronor Försäkring AB.

Tips!

Gör de vanligaste ändringarna själv i internetbanken, till exempel ändra lön. I internetbanken har du en överblick över företagets pensionsplan.

Kontakta oss!

Kontakta oss via länken så hjälper vi dig att skräddarsy en lösning som passar både dig och företaget.