Hoppa till huvudinnehåll
Aktivt val

NU ÄR GODA RÅD NÄRA!

Har du frågor kring din ekonomi?

Hör av dig till oss. Vi är aldrig långt borta.

Osäker på ekonomin? Vi finns här när du behöver goda råd.

Vad skiljer egentligen en kapitalförsäkring från ett ISK? Och är det bättre att binda räntan än att köra rörligt? Att veta hur man ska tänka kring sin ekonomi kan kännas lättare sagt än gjort. Då kan det vara skönt att få stöttning genom alla funderingar som uppstår. Och just därför finns vi. Sveriges skånskaste bank. Oavsett vad du undrar över, hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen utifrån just dina förutsättningar.

 

Så slå oss en signal, titta in på ett av våra kontor, chatta eller skriv till oss på våra sociala medier. Vi finns alltid nära.

Vill du också bli kund hos Sparbanken Skåne?

Vi sätter dig och dina behov i centrum så att du får en enklare vardag och tryggare framtid. Kloka lösningar för bank och försäkringar genom livet helt enkelt. Dessutom tar vi hand om allt det praktiska med din nuvarande bank.

Hur ska jag tänka kring räntor och amortering?

Fast eller rörlig ränta? Dela upp lånet eller gå all in på en och samma bindningstid? Vilken ränta kan man räkna med framöver? Och vad är viktigast att tänka på när man ska köpa nytt?

Hur ska jag tänka kring mitt sparande?

När börsen går ner eller varierar kraftigt är det lätt att känna sig rådvill kring hur man ska göra med sitt sparande. Historiskt lyckas de som sparar regelbundet och långsiktigt bäst.

Fler tips!