Hoppa till textinnehållet

Coronaviruset - tips för dig som kund

Coronaviruset förändrar hela tiden läget – både på börsen men också genom beslut om resor och liknande som ställs in. Därför har vi samlat information om vad som gäller och kommer löpande att uppdatera dig om läget om hur du som bankkund påverkas.

Använd den digitala banken!

Nu behöver vi hjälpas åt och ta hand om varandra för att undvika spridning av coronaviruset. Vi vill be dig som tillhör någon riskgrupp, som haft kontakt med någon som är smittad eller som varit i ett riskområde att avstå från att besöka våra kontor. Det gäller också om du upplever förkylningssymptom.

 

Vi finns tillgängliga sju dagar i veckan via våra digitala tjänster och telefon. Vi svarar på dina frågor och löser de flesta bankärenden via appen, internetbanken och telefon på 0771-12 20 00.

Välkommen att höra av dig!

Smarta apptips

Du kan göra de allra flesta bankärenden via vår app eller internetbank. Här finns smarta apptips!

Nu kan du ansöka om amorteringsbefrielse

Du som privatkund har nu möjlighet att ansöka om amorteringsbefrielse för dina lån om din ekonomiska situation har påverkats av spridningen av coronaviruset covid-19.

Women Couple with moving boxes.

Stöd till företag i covid-19s spår

Coronaviruset/covid-19 påverkar allt just nu – inte minst företagen. För att ge översikt över situationen och försöka förenkla vardagen lite samlar vi information, råd och tips här. 

 

Woman with laptop in linen factory - small business

Vanliga frågor och svar i spåren av coronaviruset

Många hör av sig till oss nu med frågor i anslutning till coronaviruset covid-19. Här har vi samlat våra vanligaste frågor och svar.

Vad händer världens börser?

Följ våra experters syn på marknaden och hur du bör tänka just nu.

Aktiellt uppdaterar löpande om marknaden

Woman and man looking at a computer screen.

Vi finns här för dig!

Kom ihåg att vi löser de allra flesta ärenden direkt genom våra internettjänster eller personlig service på 0771-12 20 00. Digitala möten bidrar också till att minimera risken för spridning av coronaviruset covid-19. Hör av dig så hjälper vi till.

Family chilling in the sofa.

Hur påverkas min resa?

Har du en planerad resa eller funderar på att boka? Vi har samlat information om vad som gäller vid avbeställning och om du blir sjuk på resmålet.

 

A couple with suitcases in the city.

Hur ska man tänka kring pensionen?

Fallande börser och besparingar som förlorar i värde. Hur ska man egentligen tänka kring sin pension i ljuset av coronakrisen – och särskilt om den är närstående?

Older woman leaning against doorpost

skyddar du dig mot bedrägerier

Bedragare är snabba på att utnyttja nya situationer i samhället. Med kunskap om hur bedrägerier brukar gå till kan du skydda dig. Här finns goda råd vad du bör tänka på.