Hoppa till huvudinnehåll
Colleagues in a good mood

Jobba hos oss

Vårt varumärke byggs och utvecklas av människor – det är medarbetarna som gör hela skillnaden! Medarbetarnas bidrag till vår gemensamma resa är din unika personlighet, din kunskap, dina erfarenheter, din arbetsglädje, din passion, nyfikenhet, energi och omtänksamhet. Vi söker medarbetare som delar våra värderingar; Ta initiativ, Var öppen och Vinn Förtroende.

Som medarbetare i Sparbanken Skåne är det din drivkraft och ditt engagemang som avgör hur du utvecklas och går vidare inom företaget. Har du det som krävs ger vi förutsättningarna för att du ska få den karriär du vill ha.

Många av oss som jobbar i Sparbanken Skåne känner att vårt jobb är alldeles speciellt. Visst, vi är en bank. Vi placerar kundernas besparingar och lånar ut pengar vid behov. Vi har ett antal bankkontor och kunderna kan hantera sina affärer där, eller på internet eller via telefon. Ungefär som de flesta banker. Men vi särskiljer oss genom vårt samhällsansvar i Skåne. Våra medarbetare vill göra skillnad här, skapa en hållbar ekonomi och göra livet lite lättare för våra kunder. Genom våra ägarstiftelser har vi möjlighet att stötta mängder av initiativ inom barn- och ungdomsverksamhet, kultur, forskning osv – det är viktigt för oss. Sparbanken Skåne är grundad i Sparbanksidén, en vision om ekonomisk frihet för alla. Ett bättre samhälle, helt enkelt.

Känns Sparbanken Skåne som en arbetsgivare som skulle passa dig? Kanske finns det ett jobb som är rätt just för dig!

Lediga tjänster på Sparbanken Skåne

Nedan ser du de tjänster vi har vakanta för tillfället, klicka på den tjänst du är intresserad av för att ansöka.